Proef bij ons de verse biologische koffie en thee

Ruimte verhuur

Op ’t Paradijs bieden we mooie plekjes om vergaderingen, teamuitjes, feestjes, jubilea, etentjes, rondleidingen e.d. te houden. Je staat midden in het boerenleven en kan meegenieten van de positieve sfeer en de rust. Wij delen deze plek graag met u en u bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen!

Vergadering of teamuitje

Bent u op zoek naar een geschikte plek om uw vergadering, teamuitje, presentatie o.i.d. te houden? Dan is bij ons ‘de Schuur’ met zijn rust, knusse en zakelijke inrichting de ideale plek. Daarnaast ligt het in een prachtige en rustige omgeving. Er zit een grote eigen tuin bij en door de glazen deuren heeft u een mooi uitzicht op de dieren in het weiland! In de combinatie met de gezonde buitenlucht, ideaal voor vernieuwende ideeën.

Wij verzorgen hierbij graag een heerlijke lunch, aangepast op uw wensen, van onze eigen, verse en biologische producten. Een rondleiding, presentatie o.i.d. is altijd mogelijk.

De prijs gaat per dagdeel, inclusief koffie en thee. Graag overleggen wij deze prijzen met u!

De ruimte is geschikt voor ca. 15 personen, beschikt over een LCD-scherm en een flipover. Met grotere groepen kunt u terecht in de ruimte tegenover.

Feestje

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u zoek naar eens een hele andere omgeving? Dan is de Heerd een hele geschikte ruimte. Het is ruim en heeft alle gezelligheid van een echte boerderij. Samen rondom de ambachtelijke, door ons zelfgemaakte, tafels of lekker bij de ouderwetse houtkachel. Er is ook een professionele keuken met kookeiland aanwezig voor het eventueel houden van kookworkshops. Graag kijken wij samen naar de mogelijkheden en al uw wensen! Daarnaast kunnen wij u serveren met een heerlijke lunch, diner, hapjes of onze eigen biologische en pure sapjes. Wij gebruiken hierbij onze verse, biologische en eigen producten.

De prijs gaat per uur, inclusief bediening. Graag overleggen wij de prijzen met u!

De ruimte is geschikt voor 60-80 personen.

Presentatie of lezing

Ook voor een presentatie of lezing kunt u goed bij ons terecht. Voor een kleiner groepsverband is het LCD-scherm in ‘de schuur’ uitermate geschikt. Dit scherm heeft meerdere aansluitingen waardoor je je laptop of USB stick er direct op kan aansluiten.

In ‘de Heerd’ hangt een groot scherm met beamer en is het geschikt voor wat grotere groepen.

Diner

Wilt u met een groep lekker, biologisch en exclusief eten? Wij hebben velen heerlijke eigen producten en een professionele kok in dienst om de heerlijke maaltijden voor u te bereiden. Hierin zijn velen mogelijkheden die we graag met u bespreken!

Catering

Eigen catering is bij ons helaas niet mogelijk. Wij hebben een tuin met heerlijke groenten en vriezers vol met eigen vlees. Met heel veel zorg brengen wij deze biologische producten tot stand en willen deze ook graag met anderen delen! Verder zijn wij ook op de eerste plaats zorgboerderij. Hierin is overleg mogelijk.

Neem voor meer informatie graag contact met ons op!