Voor smaakvolle biologische producten bent u in onze boerderijwinkel aan het juiste adres! We verkopen verse biologische groenten en fruit. Biologisch vlees met een rijke smaak. Kakelverse scharreleieren. Verrukkelijke aardbeien. Dat smaakt naar meer!

Biologische producten

’t Paradijs verkoopt uitsluitend biologische producten van hoge kwaliteit. Biologisch is dé manier om lekker en divers eten te produceren met respect voor de natuur. Onze producten dragen het EKO keurmerk.

Wisselend aanbod

Ons aanbod van groenten verschilt per seizoen. In het voorjaar verkopen we voorjaarsgroenten zoals spinazie, raapstelen, diverse kruiden en sla. In mei en juni plukken wij onze eerste aardbeien. In de zomer kunt u voor diverse peulvruchten en vruchtgewassen terecht, zoals sperziebonen, tomaten, komkommer, courgette en paprika’s. In het najaar vindt u verschillende knolgewassen en kolen in onze winkel. Wij stellen groentenpakketten samen van mei t/m december, een periode van maximaal 34 weken. Vlees, eieren en houdbare producten (zoals jams, sappen en eierlikeur) verkopen wij het hele jaar door.

Ervaar het boerenleven!

Wilt u het boerenleven ervaren? Dat kan! U kunt uw eigen groenten oogsten, zelf aardbeien plukken en uw eigen boeket bloemen plukken. Ervaar het zelf!

Overige (streek) producten in de winkel :

  • Handgemaakte houtproducten;
  • Ansichtkaarten;
  • Boeken;
  • Meel van de molen uit Terschuur;
  • Diverse biologische producten, zoals sappen, koekjes, (kruiden)wijn en bier.

Bekijk hier onze prijslijst voor biologische groenten

Bekijk hier onze prijslijst voor biologisch vlees

Bekijk hier onze prijslijst voor overige producten