Biologische groenten, het verschil proef je!

Probeer ook een groentenabonnement van ’t Paradijs!

Biologische groenten en fruit zijn gezond én lekker. Laat u verrassen door een groentenpakket van ’t Paradijs. Afhankelijk van het seizoen verschilt de inhoud van het pakket. Met een groentenabonnement heeft u max. 34 weken per jaar een gevarieerd groentenpakket in huis.

Hoe werkt het?

Wanneer u een groentenabonnement neemt, ontvangt u wekelijks vanaf 1 mei tot aan de kerst (34 weken per jaar) producten van zorgboerderij ’t Paradijs. Daarbij ontvangt u wekelijks een recept, passend bij de samenstelling van het pakket. In de winterperiode, van 1 januari tot 30 april,  levert ’t Paradijs het winterpakket. De producten in deze pakketten komen gedeeltelijk van eigen land en worden daarnaast ingekocht om de variatie te kunnen garanderen. Het groentenabonnement is onderdeel van een duurzame productiemethode op de boerderij. Met uw deelname verzekert u de boerderij van een vast inkomen. De groenten zijn met behulp van onze deelnemers en vrijwilligers geteeld en geoogst.

Groenten- of boerderijabonnementen

Wij bieden twee soorten pakketten in drie verschillende groottes. Zowel groenten- als boerderijabonnementen zijn in een klein, middel en groot pakket te verkrijgen. Het verschil met een boederijabonnement is dat het naast groenten ook eieren, fruit of vruchtensap en het voorjaar en de zomer een bos bloemen bevat. Als u niet zeker weet welke grootte geschikt is voor uw huishouding, kunt u zich ook aanmelden voor een proefabonnement voor 4 weken. Klik hier voor het volledige overzicht aan pakketmogelijkheden

Seizoensgebonden bestellingen

Los van uw abonnement kunt u – afhankelijk van het seizoen – ook aardbeien, aardappels, appels, peren, pruimen, bessen, bloemen en vlees bij bestellen. Dit kunt u aanschaffen bij het ophalen van uw pakket in onze winkel. Abonnementhouders worden op de hoogte gehouden van ons aanbod via email en deze website.

Levering en betaling

U kunt uw pakket op donderdagmiddag ophalen tussen 13.00 en 16.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur . U kunt uw abonnement betalen via bankrekening 12.28.53.725 (Rabobank) t.n.v. boerderij ’t Paradijs te Barneveld onder vermelding van uw naam en de keuze van het abonnement. Ook is het mogelijk het abonnement per kwartaal te betalen. (Als u door vakantie verhinderd bent het pakket op te halen, verzoeken wij u vriendelijk dit vier weken tevoren aan ons te melden).
Vanaf mei 2015 is het ook mogelijk om uw pakket bij de natuurwinkel Barneveld op te halen.

 

Graag meld ik me aan voor een proefabonnement van 4 weken!