Huifkartochten

Met onze huifkar en twee prachtige friezen kunnen wij u in de lente en zomermaanden een gezellige huifkartocht aanbieden in een bijzonder mooie omgeving van het ’t Paradijs.
Ontdek het mooie buitengebied van Barneveld; tochten langs het agrarische gebied, over landgoederen, langs boerenerven en beken. De tochten zijn uitermate geschikt voor familie- en personeelsfeestjes, verjaardagen en kinderfeestjes. Voorafgaand of naderhand kunt u indien naar wens een kopje koffie of thee met wat lekkers nuttigen bij ons op de boerderij. Wilt u een huifkartocht met aansluitend een barbecue of een toespraak over de missie en visie van onze zorgboerderij? Wij denken graag met u mee in het samenstellen van een passend arrangement.

Onze huifkar biedt plaats aan 18 volwassen personen. Mensen die slecht ter been zijn kunnen wij uiteraard begeleiden door middel van een opstapje. De huifkararrangementen zijn te boeken vanaf 15 personen en geheel aan uw wensen aan te passen.

 

Uw vragen, wensen en reservering kunt u ons mailen via het contactformulier met het gekozen onderwerp: activiteiten. Na reservering nemen wij graag contact met u op en spreken wij de dag en de tarieven met u door.