Neem gerust contact met ons op

Aanmelden

Voor de diverse zorggroepen hanteren we verschillende aanmeldingsprocedures, bijvoorbeeld telefonisch, via een online aanmeldformulier of door een afspraak te maken. Hieronder vindt u de aanmeldprocedure per (zorg)groep.

Volwassen dagbesteding
Voor de 30 plus-groep kunt u een afspraak maken om kennis te maken op de boerderij. Ga naar onze contactpagina en stuur ons een bericht met het onderwerp ‘Volwassenen Dagbesteding’ Onze contactpersoon is Anneke Brouwer, tel. 0342-401253.

Ouderenopvang
Voor de ouderenopvang kunt u een afspraak maken om kennis te maken op de boerderij. Onze contactpersoon is Ans Kas, tel. 0342-401253.

Woensdagmiddagopvang, zaterdagopvang, weekendopvang of individuele begeleiding
Voor de woensdagmiddagopvang kunt u uw zoon of dochter aanmelden door middel van een online aanmeldingsformulier. Graag nemen wij contact met u op om uw vragen te beantwoorden en meer te vertellen over ons aanbod. Er is niet altijd direct ruimte voor een plaatsing maar door middel van het aanmeldingsformulier kunt u uw zoon of dochter op de wachtlijst plaatsen. Op het moment dat er weer plaatsen beschikbaar zijn, nemen wij contact met u op om nader kennis te maken.

Wanneer komt iemand in aanmerking voor dagopvang of dagbesteding?

Met een indicatie vanuit het CIZ, bureau Jeugdzorg (voor minderjarigen) of een toezegging van de gemeente Barneveld komt u in aanmerking voor dagopvang of dagbesteding. Als u nog geen indicatie hebt, kunnen wij u helpen contact op te nemen met gemeente Barneveld
De dagbesteding, dagopvang en het therapeutisch werken met paarden kan via een PGB, zorg in natura of via de gemeente gefinancierd worden. Dit is afhankelijk van uw indicatie. Heeft u nog een lopende indicatie via het CIZ of via bureau jeugdzorg? Of heeft u nog geen indicatie? Wij helpen u graag op weg.