Een positieve daginvulling bij boerderij 't Paradijs

Dagbesteding voor volwassenen

Op maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag is er een 30 plus-groep op onze boerderij. Deze groep is voor volwassenen tussen de 20 en 70 jaar met psychische of psychiatrische klachten, burn-out en/of deelnemers die een reïntegratietraject volgen. Zij komen om lekker bezig te zijn op de boerderij.

Activiteiten

Binnen de 30 plus-groep richten we ons met name op een positieve daginvulling. De deelnemers helpen in de tuinderij, op het land, in de winkel of bij de verzorging van dieren. Hierdoor kan hij/zij een voldaan gevoel krijgen. De boerderij en haar omgeving bieden een kans om rust en ruimte te ervaren én een zinvolle dagbesteding. Daarnaast komen deelnemers (weer) onder de mensen. We geven iedereen de ruimte om zichzelf te zijn en op zijn/haar tempo een bijdrage te leveren. Wij hopen dat onze deelnemers op de boerderij hun talenten zullen (her)ontdekken en nieuwe waardering voor zichzelf zullen ervaren.

Deskundige begeleiding

Op de boerderij is deskundige begeleiding aanwezig in de vorm van een zorgboer, een maatschappelijk werkster, sociaal pedagogisch hulpverlener, activiteiten begeleidster en een verpleegkundige. Zij bieden hulp bij praktische zaken op de boerderij en bieden ondersteunende persoonlijke begeleiding in gesprekken.

Bekijk online onze folder voor de 30 plus-groep.

Meer dan een boerderij

’t Paradijs is een zorgboerderij. Wij ontvangen graag mensen met een specifieke zorgvraag. Voor hen heeft het deelnemen aan boerderij-activiteiten (op het land, in de stallen of in de winkel) een therapeutisch/helpend effect. Op ’t Paradijs vinden mensen een plaats waar rust en activiteiten (onder deskundige begeleiding) worden gecombineerd. Het bedrijfsmatige karakter zorgt voor een concreet en zichtbaar resultaat. Bovendien is het werken met planten en dieren stimulerend en activerend. Daarbij leggen wij de nadruk op iemands mogelijkheden. Er is ruimte voor elk individu!

Kom een kijkje nemen!

In ons landschapshuis kunt u terecht voor een sfeervolle theeschenkerij en voor onze biologische producten. We verkopen biologische groenten, vlees en diverse andere producten zoals jams, sappen en eierlikeur. Onze boerderij heeft een bijzondere ligging aan een prachtige wandelroute. Wandelaars en fietsers zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen!